conţinuturile paginilor

Ateliere pentru copii, în parcul Herăstrău

​Până pe 9 aprilie are loc evenimentul organizat de Primăria Capitalei „Tradiții și Flori de Sărbători”, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din București, în Parcul Herăstrău.
Târgul cuprinde obiecte și preparate culinare tradiționale, precum și o serie de spectacole folclorice de muzică și dans, ateliere de creație pentru copii și o expoziție de iepuri ți miei.
Peste 100 de artiști, interpreți de muzică populară și ușoară, coruri și orchestre, formații și ansambluri populare asigură atmosfera.
Au loc seri de spectacole, care  încep la ora 17:00, în cadrul cărora cântă: Mioara Velicu, Floarea Calotă, Lavinia Goste, Gheorghe Turda, Monica Anghel, Luminița Anghel, Paula Seling, Ovidiu Komornyik, Aurelian Temișan, Nico, etc.
Cei mici sunt așteptați la atelierele de creatie care au loc în două intervale orare, respectiv 11:00 – 14:00 și 16:00 – 18:00. Aceștia realizează diverse obiecte: semne de carte din desene animate, brățări din PET și ațe colorate, felicitări amuzante de Paște, tricouri personalizate, broșe înflorate din textile, evantaie, flori din hărtie, ghivece din PET-uri cu plante parfumate, animale din cofraje de ou, portofele din tapet și textile, planșe tematice de Paște.
Copiii pot asculta povești muzicale sau au ocazia de a participa la ateliere de scrisori, de pictat ouă din lemn sau de ornare coșuri din răchită.

Leave a Reply

Optimized by Optimole